ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

Συστήματα κωδικοποίησης του ιστορικού και πρόληψης ιατρικών λαθών

Προηγμένη Φροντίδα και Έρευνα

Στην HOMED, η δέσμευσή μας για επιστημονική έρευνα είναι ακλόνητη από το 1995.

Αναπτύξαμε το διεθνώς κατοχυρωμένο σύστημα IMPACT (Intelligent Medical Patient Record and Coding Tool). Το σύστημα αυτό εξασφαλίζει ότι όλα τα δεδομένα από τις ιατρικές ιστορίες και τις φυσικές εξετάσεις κωδικοποιούνται με ακρίβεια.

Η μοναδική αυτή διαδικασία κωδικοποίησης δημιουργεί όχι μόνο πλήρη γραπτή τεκμηρίωση, κατάλληλη για ενσωμάτωση σε ιατρικά αρχεία, πιστοποιητικά και για άλλους παρόμοιους σκοπούς, αλλά καθιστά τα δεδομένα άμεσα προσβάσιμα για έρευνα και ανάπτυξη προηγμένων συστημάτων που στοχεύουν στην πρόληψη ιατρικών λαθών (όπως τα εξειδικευμένα συστήματα).

Αυτό το καινοτόμο σύστημα υποβλήθηκε σε αυστηρές πειραματικές δοκιμές στο Νοσοκομείο Υγεία από το 2000 έως το 2007, καταδεικνύοντας άψογη απόδοση σε ένα ευρύ φάσμα ασθενών.

Παράλληλα, δημιουργήσαμε το “Frontis”, ένα ενσωματωμένο λογισμικό ηλεκτρονικού ιατρικού αρχείου, το οποίο ενσωματώνει άψογα δεδομένα από ηλεκτρονικές αντλίες έγχυσης και άλλες συσκευές συνδεδεμένες με τους ασθενείς.

Επιπλέον, παρουσιάσαμε το λογισμικό “Control Tower”, μια κορυφαία λύση για την ταυτόχρονη και συνεχή παρακολούθηση της κλινικής πορείας πολλών ασθενών. Αυτό το σύστημα παρακολουθεί μεθοδικά 19 ζωτικές παραμέτρους κατά τη διάρκεια μιας περιόδου παρατήρησης 14 ημερών, εξασφαλίζοντας προσεκτική επίβλεψη των ασθενών.

Mάθετε περισσότερα για το πώς η HOMED μπορεί να σας υποστηρίξει, μη διστάσετε να επισκεφτείτε τη σελίδα επικοινωνίας εδώ.  

 

Homed-Ερευνητικό Έργο