ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ & ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

Μαρτυρίες από τους ασθενείς μας

Μαρτυρίες & Ικανοποίηση Ασθενών

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους που εμψυχώνουν όλους μας με τα καλά τους λόγια.

 Μας δίνουν δύναμη για να συνεχίζουμε το έργο μας. Εμείς πιστεύουμε ότι κάνουμε απλά το χρέος μας.

Την ημέρα που σας είδα δεν είχα την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω πραγματικά. Οι προσπάθειες που καταβάλατε για να απαλύνουν όσο ήταν δυνατόν τις τελευταίες στιγμές της αγαπημένης μου Μητέρας, θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου. Παρακαλώ δεχθείτε τη βαθειά ευγνωμοσύνη μου για όλα αυτά που κάνατε.

Κωνσταντίνος Δρακόπουλος
τ. Πρόεδρος των “Ελληνικών Ναυπηγείων”

Αποτελεί ευχάριστο καθήκον μου να εξάρω τις υπηρεσίες που μου προσφέρθηκαν από την Κατ’ Οίκον Νοσηλεία. Τη νύκτα της 28ης Νοεμβρίου βρήκα άμεση ανταπόκριση από την υπηρεσία σας αυτή. Η φροντίδα της οποίας έτυχα, ύστερα από απασχόληση πολλής ώρας, υπήρξε απολύτως λυσιτελής.

Ειδικότερα επιθυμώ να εξάρω το αίσθημα ανθρωπιάς, τόσο σημαντικό για την πάσχουσα ή τον πάσχοντα, το οποίο όλα τα μέλη της Υπηρεσίας επέδειξαν.

Ιωάννης Γρηγοριάδης
Πρέσβυς Ελλάδος επί Τιμή

Σας γράφω για να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τις ιατρικές υπηρεσίες που δέχθηκα κατά την παραμονή μου στην Ελλάδα. Διαπίστωσα ότι οι ιατρικές υπηρεσίες ήταν πολύ υψηλής ποιότητας. Όχι μόνο εντυπωσιάσθηκα από το υψηλό επίπεδο της ιατρικής παρακολούθησης, αλλά βρήκα τόσο το ιατρικό όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό πολύ φιλικό, ώστε με έκαναν να αισθάνομαι χαλαρή και ασφαλής στα χέρια σας. Πρόκειται να υποβληθώ σε εγχείρηση, ύστερα από την εύστοχη διάγνωση που κάνατε στην Ελλάδα. Φοβάμαι, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να προχωρήσω. Ευχαριστώ για την ευγενική σας φροντίδα.

Leonie Crook
Διπλωματικό σώμα της Ισπανίας

Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για την άνευ προηγουμένου ποιότητα υπηρεσιών που παρείχε η Κατ’ Οίκον Νοσηλεία στη μητέρα μου. Είναι παρήγορο ότι υπάρχουν στη χώρα μας σοβαρές επιχειρήσεις σαν τη δική σας.

Βασίλειος Κουρτάκης
Πρόεδρος Βιομηχανιών και Εμπορίου Οίνων και Αντιπρόεδρος της Αμπελοοινικής Συμβουλευτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.